every gurls have there own Herstory, but me?? i fight for it.
Lyrics (58) Tips (19) Quotes (12) Baby (10) Vblog (6) Imamku (5) gelagat manusia (3) Cit Cat (1) Novello (1)

Translate

SincerityNaddyStory

My photo
♥normal♥simple♥friendly

July 05, 2012

NEW of MIDA

Hye Ho....

Today nak cerita sikit la pasal my new office..
tukar kerja? Oh, never ever!!
I LOVE MIDA..


Haha..bukan apa, sebelum nie cukup sibuk warga MIDA semua bertungkus lumus untuk menjayakan launching untuk bangunan baru dan logo baru mida.. we all dah mula mengunakan bangunan baru dari akhir bulan Feb kalau tak silap aku la.. Tapi sekarang baru nak dirasmikan, tggu PM free..hehe. so pada 3/7/2012 maka Najib pun datang la untuk rasmikan. Dia ada puji koir MIDA.. menyesal pulak meninggalkan kumpulan koir yang aku rindui tu. cewah. Tapi, kerana masa yang tidak merestui hubungan kami, maka aku menarik diri dengan cara yang tak officially. Blah je, and tak datang traning. SO SWEET KAN? haktui.!

Mase Pre-Launch, we all ada macam-macam aktiviti la. Seperti kebiasaannya pada orang MIDA. Dorang buat Early Bird, mean makan-makan pagi. Then, buat macam treasure hunt tapi dalam bangunan nie je la, tu pun letih kutkan. bangunan nie kan kene tukar-tukar lif. Then ada pertandingan Speak Ur Mind. Then kami ada bt Flash Mob.. Sungguh letih traningnye. So aku bertahan bape hari je, sebab balik umah je gelap segelap yang boleh. And aku pulak jenis orangnye yang tak boleh tak cukup tito..hehe.

And that all je la.. Penat pulak aku nak citer bebanyak, sebenarnya aku nak tayang baju MIDA je..
So jom layankan je.! hehe.

 
 

 
 Oh!! Nie melawat orang sakit selepas tu. Kbai.


6 comments:

  1. wah bestnya... ramai gadis2 kat sini. nak keje kt sini boleh tak?hahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..jom2. tapi gadis2 sume kepunyaan si teruna lol...;p

      Delete
    2. ala... dah tak ada yang kosong?? tak jadi la..hehehe

      Delete
    3. haha..ade kekosngan yg ke 2,3,4..u nk yg mane? ;p

      Delete
  2. hey nad! ak single lg la...uhukksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. single la sgt..haha. igt yg dh ade berderet 3 tu..;p

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...