every gurls have there own Herstory, but me?? i fight for it.
Lyrics (58) Tips (19) Quotes (12) Baby (10) Vblog (6) Imamku (5) gelagat manusia (3) Cit Cat (1) Novello (1)

Translate

SincerityNaddyStory

My photo
♥normal♥simple♥friendly

February 22, 2013

I knew you were trouble



Once upon a time a few mistakes ago
I was in your sights, you got me alone
You found me
You found me
You found me-e-e-e-e

I guess you didn't care, and I guess I liked that
And when I fell hard you took a step back
Without me, without me, without me-e-e-e-e

And he's long gone when he's next to me
And I realize the blame is on me

Cause I knew you were trouble when you walked in
So shame on me now
You flew me to places I've never been
'Til you put me down, oh
I knew you were trouble when you walked in
So shame on me now
Flew me to places I've never been
Now I'm lying on the cold hard ground

Oh, oh 
Trouble, trouble, trouble
Oh, oh
Trouble, trouble, trouble

No apologies, he'll never see you cry
Pretends he doesn't know, that he's the reason why
You're drowning
You're drowning
You're drowning

Now I heard you moved on from whispers on the street
A new notch in your belt is all I'll ever be
And now I see
Now I see
Now I see

He was long gone when he met me
And I realize the joke is on me, hey

I knew you were trouble when you walked in
So shame on me now
You flew me to places I've never been
'Til you put me down, oh
I knew you were trouble when you walked in
So shame on me now
Flew me to places I've never been
Now I'm lying on the cold hard ground

Oh, oh
Trouble, trouble, trouble
Oh, oh
Trouble, trouble, trouble

And the saddest fear comes creeping in
That you never loved me
Or her
Or anyone
Or anything
Yeah

I knew you were trouble when you walked in
So shame on me now
You flew me to places I've never been
'Til you put me down, oh
I knew you were trouble when you walked in
So shame on me now
Flew me to places I've never been
Now I'm lying on the cold hard ground

Oh, oh
Trouble, trouble, trouble
Oh, oh
Trouble, trouble, trouble

I knew you were trouble when you walked in
Trouble, trouble, trouble
I knew you were trouble when you walked in
Trouble, trouble, trouble

February 15, 2013

Masih Aku Cinta



Biarpun kau tak lagi ada dengan ku
Takkan ku bisa melupakan mu
Caramu memanggil nama ku
Terasa seolah kau masih ada

Jauh di dalam sanubari ku
Tak ku relakan pemergianmu
Namun ku,’kan selalu doakan mu
Agar kau takkan terus terluka

Kau kan temui bahagia
Walaupun aku tidak bersama
Jangan kau gusar
Aku akan selalu ada
Dari jauh engkau masih ku cinta
Dari jauh aku masih mencinta

Takkan pernah ada penggantimu
Yang mem pertahankan ku sepertimu
Satu dunia,menentang cinta kita
Akhirnya kita terpisah jua

Yang mengenal mu cuma aku
Tidak ku menyesal mencintaimu
Yang ku harapkan
Kau juga mendoakan ku

February 13, 2013

Waktuku


aku masih di sini
aku belum mati
aku masih berdiri
aku masih menanti
aku terus mencari
aku teruskan berlari
mengejar mimpi
ku perlu waktu waktu waktu
tinggalkan aku aku aku
dengan semua mimpiku
masa pun berlalu
sibuk ke hujung minggu
ada tersimpan rindu
ingin tuk bertemu
namun ku perlu waktu waktu
tinggalkan aku aku aku
dengan semua mimpiku
namun ku perlu waktu waktu
tinggalkan aku aku aku
dengan semua mimpiku
dengan semua mimpiku
adakah kamu kamu kamu
akan menunggu nunggu aku
sampai masanya akan kau bersatu

February 06, 2013

MyKItty


Assalamualaikum...
Sejak dua menjak nie teramat taksub dengan si kitty yang comey lagi menawan.
dari dulu, memang dah suka suka and suka sangat..
for sure sape yang terase kenal sangat dengan diri lebih mengetahui..
n tadda... akhirnye dapat jugak yang macam yang diidamkan.
its quite difficult untuk dapat macam bentuk yang nie.
so let me share it..and by the way TQ.




Sweethings


Saya harap awak sudi tunggu saya. tapi saya perlu masa lagi untuk perbaiki diri saya. Sekiranya awak sudah tak mampu bersabar, saya doakan awak bahagia bersama dengan orang yang awak pilih. Saya pun tak mahu awak bersama saya jika awak tak bahagia. Tak guna awak merasa bersalah atau serba-salah. Andai kata kewujudan saya tak mampu mengubat duka awak, saya rela menjadi payung untuk awak berteduh dan menjadi tisu untuk menyapu airmata. walaupun saya bukan siapa-siapa pada awak. saya sudah terbiasa keadaan macam ni .Tangisan dalam kerinduan adalah mainan hidup saya. Saya tak perlukan bukti untuk menunjukkan cinta saya. Cukuplah sekadar saya berdoa pada Allah untuk menjaga dan menjauhkan awak dari siksa api neraka. Walaupun saya sukar untuk melupakan seseorang tapi saya percaya Allah akan memberi sesuatu yang indah untuk saya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...