every gurls have there own Herstory, but me?? i fight for it.
Lyrics (58) Tips (19) Quotes (12) Baby (10) Vblog (6) Imamku (5) gelagat manusia (3) Cit Cat (1) Novello (1)

Translate

SincerityNaddyStory

My photo
♥normal♥simple♥friendly

May 31, 2011

Happy Besday 3rd Yearz Danish

happy birthday to you..
happy birthday to you..
happy birthday to danish..
happy birthday to you...

mama say :

kadang2 mama mara..
kadang2 mama jerit..
kadang2 mama pukul..
tapi,
bukan mama xsayang..
bukan mama benci..
bukan mama nak sakitkan danish

mama cume nak danish jadik yang terbaek.
danish jadik orang yang bergune..
mama sayang danish sepenuh hati oke.
walau mama ada ank yang laen satu hari nanti.
dorang takkan same ngn danish. danish satu-satunya..
cume mama yang tau btape berhargenye danish.
betape mama lemah tanpa danish..
so sentiase ade utk mama ye anak..
danish ialah "KEKUATAN" mama selame ini..
dan selamanya camtu.


papa say :

papa nak wish anak papa Epy besday yg ke-3.
ank papa dah besa so maksudnya anak papa dah nak matured.
papa doakan anak papa nieh sentiase sehat.
n hope anak papa leh jadi orang yang bergune akan datang.
even papa xleh jadi papa kepada ayah anak papa 1 ari nanti,
papa disini tetap sygkan anak papa nieh.
papa windu danish n papa syg danish camne papa syg mama sekarang.
danish janji ngn papa yg danish dengar ckp mama ya.
i luv u danish.

baju raya

well mmg tau kut lambat lagi raye..
puase pun belom lagi kan..
tp sangat tak sabar dah..
lagi pun we all kan kene g anta tempah dulu bagai..
nti late sangat takde org nk abek plk..
tp dh lari dari bajet asal oke. telebeh skit..
bajet dalam 4rat je.. tp jadik 5rat35ringgit.
takpe kan?
thanks kt Mr. Pelik yg sanggup layan kerenah saye..

..(^_^)..

chantek tak korang? kaler tu Mr. Pelik yang pilih.

dapat bayangkan camne bile dh jadik baju kan??

ujung bulan 7 leh abek dh.. kiteorang sgt2 tak sabar dah..

May 26, 2011

memaafkan

aku tau aku bukan jenis yg leh melupekan sesuatu ngn cepat
so klu sape-sape buat aku..
memamg aku akan ingat sampi mati la.
tp sekarang aku dah mule nak cube..
maafkan sume orang yang ade kat sekeliling aku

kenape aku abek keputusan cmnieh?

bab aku rase dorang tak layak untuk sakitkan aku..
so btpe aku nk kisah sangat kan..
anggap je la sume kesalahan tu tak disengajekan..
aku pun agak selalu sakitkan aty org lean.
walau aku tak sedar..tp aku tau mmg ade yang sakit haty ngn aku..

so untuk sume... saye maafkan awak..:)

p/s : baru berbaek2 ngn fren yg dh lame tak tegur. yang dh lame sgt2.. sebab pe gado? xnk igt la.. cam ade je dlm entry aku dlu2 kan..hehe. so fren oke.. sory aku kecikkan aty ko jgk dlu.

May 25, 2011

bile masing-masing dh buat perangai



malas nk cakap banyak2 just picca tu dah mengambarkan dorang suke "MENCAPAP"
saye tak kut kan..xoxo


~PUTERI LILIN~

i'll be like that...promise u
 

May 24, 2011

masa lalu

kenape mase-mase camnieh la,
byk bende-bende lepas nak dtg balek dlm hidup aku..
perlu ke? kene ke? aku ke salah????

pergi la masa lalu.. jalani hidupmu.
tanpa aku seperti dahulu..jangan kau ganggu aku.
seperti mane aku tidak pernah pinta kau menungguku.

kini aku kepunyaannya.. walau apa pun aku tetap disisinya.
biarkanlah aku dan dia, meniti hari-hari bahagie kami..
jangan lagi kau menagih janji..yang kau sendiri mungkiri

yOu



You were there to light my day
You were there to guide me through
From my days down and on
I'll never stop thinking of you

How can i forget all that
When you're the one who make me smile
You'll always be a part of me
How i wish you were still mine

Never will forget the day
How we've met and came this far
We all know me got this feeling
But somehow it has to end up here

I know its me who said goodbye
And that's the hardest thing to do
Cause you mean so much to me
And guide the truth from me to you

For all the things i've done and said
For all the hurt that i've caused you
I hope you will forgive me baby
Cause that wasn't what i meant to do

p/s : 'SUMPAH' semalam sy xnangis nyanyi lagu nieh ha

mimpi yg pasti


lelaki dilahirkan bermulut manis,
dan wanita pula dilahirkan berhati lembut

jadi jangan biarkan diri tengelam dalam mimpi yang tak pasti.
dan berpijaklah di bumi yang nyata.
percayalah, realiti adalah lebih indah dari bayangan mimpi itu sendiri.


May 23, 2011

nk ckp sikit la

erm..semenjak due nieh ramai pulak yang dok bertanye sal blog saye nieh.
eh, plz la.. blog nieh hanye untuk suke-suke sahaje la awak..
bukan sume yang jadik akan saye update kat sini.
so tak payah la tanye if ape yg merapu saye tulis kat sinieh oke..
erk...perlu ke nak tanye awk?? perlu ke eh??

tak yah laaaaaaaaaaaaaaaaa korang.....!

then nak cakap lagi, kadang-kadang pe yang ade kat blog nieh tak penting pun.
so klu stalker pun takde maknenye... takde pape yang akan merubah life saye.
harap maklum, sekian terima kasih..
maaf untuk meroyan seketika.. haha


2month

sumpah saye lupe...
ape2?? 

Anniversary kami kut..
n tadi Mr. Pelik yang wish buatkan sy ingat.
hampeh tul la sy nieh..
so apekah plan untuk hari nieh ye..?

May 20, 2011

untitle

tgk2...buat perangai sangat kan kt saye.
ckp n bt bnde xpikir perasaan saye kan.
now awk rasekan la..
n sy nk ckp padan muke!!
(walaupn saye ade kesian sikit2)
dari dulu-dulu lagi kut saye dh kate..
awk buat sekali, saye akan buat sepuluh kali.
so jgn nak salah2 kan saye ya..
awk sorg je la pulihkan keadaan.
saye??

~xnak...saye penat dah~

May 18, 2011

ex GF?

kesian..kesian...kesian..
walau org dh kate jangan call or msg lagi.
tp still nak jugak.
sudah2 lah..orang xsuke xyah nk thegeh2..
cam malu sahaje kan?
xperlu nk mengadu kt org sane n sini..
bab tak tentu lg org tu btul2 ikhlas.
berbahagielah ngn hidup anda yg "Happy" tu..

:) oh..jgn lupe byk kan berdoa supaye Allah memberkati..

haha..sweet oke

 
klu dpt baby, nak gurl boleh b??? (huhu..gatal tak saye nieh ha :p)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...