every gurls have there own Herstory, but me?? i fight for it.
Lyrics (58) Tips (19) Quotes (12) Baby (10) Vblog (6) Imamku (5) gelagat manusia (3) Cit Cat (1) Novello (1)

Translate

SincerityNaddyStory

My photo
♥normal♥simple♥friendly

January 18, 2013

Mukadimah


Assalamualaikum...

Selamat tahun baru semua..
ini adalah entry pertama untuk tahun ini..
(sila tepuk tangan) orait, tak kelaka...-_-

Tahun nie bagi aku banyak yang dah berubah..
aku pun masih cuba untuk menyesuaikan diri..
entah boleh atau tak.. aku ikutkan je..

Tahun nie anak aku dengan rasminya dah masuk sekolah.
ya...walau sekolah olok-olok aku tetap sibuk uruskan dia.
tadika ar-raudhah nama diberi...alhamdulillah, syukur pada ilahi.

Tahun nie agak intresting jugak sebenarnya..
hari pertama crush dah mintak no aku..
korang tanya happy tak? gila tak happy..!

Tahun nie pekerjaan aku merangkap hidup aku ada perubahan.
jawatan baru, gaji baru, apa lagi eh yang baru?
tapi perubahan tu tak ketara sangat bagi aku..

Tahun nie aku dah melangkah satu lagi step kehadapan.
sem 4 nie aku janji akan bertungkus lumus belajar.. eh, boleh percaya ke nie?
aku rasa aku dah mula bz study balik la.. asgment aku dah bertimbun.. grrr

Tahun nie paling sibuk aku duk gatal buat belog baru..
bukan aku tak sayang belog nie..tapi aku rasa perlu ruang yang baru.
but dont worry.. aku akan share jugak anytg yang aku tahu.

Tahun nie jugak aku berazam taknak pandang ke belakang lagi..
aku nak teruskan hidup aku yang baru and awesome nie.. cewah..
tapi aku rasa boleh la kalau nak toleh barang sesaat dua.

aku rasa itu je la perubahan yang aku sedar untuk tahun nie.
wish list? apa kut yang aku nak lagi... sume aku dah ada kut kan..
(bapak belagak) sila muntah jika perlu.!!

actually wish aku tahun nie aku nak jadi seorang yang lebih baik dari aku yang dulu.
doakan ye kawan-kawan.. amin..

"Tidak ada insan suci yang tidak mempunyai masa lampau
dan
Tidak ada insan berdosa yang tidak mempunyai masa depan"
(setia hujung nyawa)


1 comment:

  1. ok, wish u all the best!! for this year...
    amin.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...