every gurls have there own Herstory, but me?? i fight for it.
Lyrics (58) Tips (19) Quotes (12) Baby (10) Vblog (6) Imamku (5) gelagat manusia (3) Cit Cat (1) Novello (1)

Translate

SincerityNaddyStory

My photo
♥normal♥simple♥friendly

July 15, 2011

10 sebab lelaki kena tinggal ngn Gurlfren


1-Curang

curang ni bukan je tergolong bila si lelaki dah couple dengan orang lain..tapi bila masa dia melayan-layan betina lain jugak.. walau pun tu fren korang! tolong ingat batasan anda. so kalau ko sayang gurlfren ko and taknak kena tinggal, hentikan la perangai ko yang suka flirt tu eh..

2-Cengeng

kalau untuk gurl kami panggil gedik, so kalau lelaki takkan nak paggil gedik pulakkan.. ke aku leh panggil getis?? whatever la..korang leh tau perangai korang cengeng or tak bila korang gaduh dengan gurlfren korang. ada tak korang buat-buat sakit.. meroyan tak tentu pasal kat laman sesawang korang.. eceh.. skema kan ayat..haha. kat fb la, ke twitter..mane-mane la. then, ada tak bila korang gaduh. korang g mengadu-gadu kat sesape..itu sangat annoying ya!!

3-Menbosankan

mungkin korang tak perasan. tapi semua yang korang cakap buat gurl korang bosan. balek-balek cerita benda yang sama.. buat benda yang sama. well, gurl cepat bosan.. korang tak tau ke? baju pun kita orang asek tukar..bukan cam korang yang setiap minggu pun pakai baju sama..kami bosan tahu..tak reti ke nak buat suprise sikit!

4-Penipu

berjaga-jaga la kalau korang jenis macam ni.. sikit-sikit korang tipu sunat. banyak la kan, sikit-sikit bagi alasan. walau pun gurlfren korang konon-konon buat percaya korang, tapi for sure la aku cakap yang dorang sangat muskil dan was-was. korang jangan anggap dorang bodo. dia tunggu masa nak tinggalkan korang tu.

5-Tak Boleh Memimpin

korang terlalu ikut telunjuk gurlfren. ape dia cakap korang ikut cam lembu kene cucuk hidung. tapi kalau korang memang lembu, teruskan la.. and GUD LUCK OKE!

6-Tak Hensome

makin lama couple, makin selekeh.. gurlfren nak kuar dengan korang pun segan kut. macam jalan dengan mamat indon mane. per-lis la. macam mana we all nak hadap muka korang lagi 10 tahun akan datang?? sila pikirkan..baik angkat kaki dula la..

7-Lemah

sikit-sikit nangis..eh gurlfren korang pulak naik heran. sape yang ada naluri wanita ni? korang ke dia..sikit-sikit touching bagai.. sepak muka korang nak tak?

8-Mempergunakan

ni yang paling lemah la.. buat baik ada makna.. nak pinjam duwet la. nak ringan-ringan la. tolong buat assignment pulak. tolong carik keje ye pastu. yang best, dah dapat semua korang blah.. memang nak kena potong kepala korang tu agaknya..

9-Kedekut

bila kuar je korang berkira nak bayarkan apa-apa..makan pun bayar sendiri-sendiri. pastu siap selang 5minit korang mention yang korang takde duwet.. cam harem la. buat gurl tu pikir sepuluh kali.. korang ni boyfren dia ke? bukan eh? bukan kan??

10-Menghampakan

korang suka janji macam-macam tapi tak buat. ingat oke, gurl tak pernah lupa apa yang korang cakap dan janjikan. dan bila korang tak buat something tu. dorang ingat sampai ke mati walaupun dorang tak terus terang cakap. so sebelum korang janji better korang pikir dulu pakai kepale otak tu, jangan sedap mulut je la..sekali korang menghampakan, sepuluh kali korang akan rasa benda yang sama.. so watch out dude.


10 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...