every gurls have there own Herstory, but me?? i fight for it.
Lyrics (58) Tips (19) Quotes (12) Baby (10) Vblog (6) Imamku (5) gelagat manusia (3) Cit Cat (1) Novello (1)

Translate

SincerityNaddyStory

My photo
♥normal♥simple♥friendly

January 27, 2012

Alhamdulillah Allah..

Syukur allah dah bukak mata aku..
memang tak salah keputusan aku selama nie.
ini memang yang terbaik untuk aku.
setiap percakapan dia, perbuatan dia .......
memang die tak layak untuk jadi suami untuk aku.


nota haty : tapi aku dah belajar satu perkara baru lagi.. jangan sesekali kenalkan pasangan kita dengan keluarga melainkan dia memang dah meminang kita dengan cara yang betul. patut la orang dulu-dulu amat menitik beratkan merisik, bertunang, nikah.. kalau tak macam nie la, family sendiri pun menunjukkan ketidak pandaian diri. "sabar je la naddy.. semuanya setan nak menghasut tu.."

6 comments:

  1. wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

    ReplyDelete
  2. Penting gak tunjuk kat family, at least family ley tau ngn sape kita berkawan.. sesuai ke tidak.. mana tau diorg ley nampak keserasian ke tidak =)

    ReplyDelete
  3. Penting gak tunjuk kat family, at least family ley tau ngn sape kita berkawan.. sesuai ke tidak.. mana tau diorg ley nampak keserasian ke tidak =)

    ReplyDelete
  4. tak salah bawa pg jumpe family. At least diorg tau ngn sape kita berkawan. If jadi ape2 kat kita, diorg tau sape nak carik. Mungkin diorg ley nampak pasangan kita tu sesuai ke tidak untuk kita. =)

    ReplyDelete
  5. Penting mira but jgn knl yg rapat sgt.. nti bawa mslah pade dri kite jgk.. mmg family boleh bg pndapat tp kdang2.. ape yg family kite npak xsame dengan diri pasangan kite 2.. so kene la jgk bhati2..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...