every gurls have there own Herstory, but me?? i fight for it.
Lyrics (58) Tips (19) Quotes (12) Baby (10) Vblog (6) Imamku (5) gelagat manusia (3) Cit Cat (1) Novello (1)

Translate

SincerityNaddyStory

My photo
♥normal♥simple♥friendly

May 10, 2011

panggilan lucah

hari nieh saya seperti kebiasaan,
perlu mengantikan teman-teman yang tiada di pejabat.
dan seperti kebiasaannya..
saya tak kisah sikit pun.
sepatutnya saya mengantikan di khidmat pengurusan..
tapi sebab-sebab tertentu, saya pun berada di CSC..
it oke.. tp yg tak tahan nye bile ada panggilan camnieh....


saya : hello. gud afternoon. "nama company"..
lelaki : yes boleh sambung pada perwakilan "blablabla"...
saya : sebentar encik...

(sanbungan tiada jawapan, lalu sy abek balek call tersebut)

saya : maaf encik, tiada jawapan..boleh encik call no hp ke?
lelaki : boleh-boleh. berape no dieh?
saya : 012-*******(xsmpat sbut sume no pun)
lelaki : ape dieh suare u slow sgt la.. macam orang baru lepas mlm pertame..haha
saya :*!@^% ..haha (buat-buat ketawa) terima kasih encik..
lelaki : mlm pertame tau cmne??
saya : nieh no dieh ye encik.. 017-*******..(terus letak)


saya tertanya-tanya...
motif nak ckp cmtu mase call office gov??
tak paham sungguh..
saye cakap baek-baek. tapi berpada-pada la..
cam nk kne shut je kpale awak tu kan..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...