every gurls have there own Herstory, but me?? i fight for it.
Lyrics (58) Tips (19) Quotes (12) Baby (10) Vblog (6) Imamku (5) gelagat manusia (3) Cit Cat (1) Novello (1)

Translate

SincerityNaddyStory

My photo
♥normal♥simple♥friendly

May 23, 2011

nk ckp sikit la

erm..semenjak due nieh ramai pulak yang dok bertanye sal blog saye nieh.
eh, plz la.. blog nieh hanye untuk suke-suke sahaje la awak..
bukan sume yang jadik akan saye update kat sini.
so tak payah la tanye if ape yg merapu saye tulis kat sinieh oke..
erk...perlu ke nak tanye awk?? perlu ke eh??

tak yah laaaaaaaaaaaaaaaaa korang.....!

then nak cakap lagi, kadang-kadang pe yang ade kat blog nieh tak penting pun.
so klu stalker pun takde maknenye... takde pape yang akan merubah life saye.
harap maklum, sekian terima kasih..
maaf untuk meroyan seketika.. haha


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...