every gurls have there own Herstory, but me?? i fight for it.
Lyrics (58) Tips (19) Quotes (12) Baby (10) Vblog (6) Imamku (5) gelagat manusia (3) Cit Cat (1) Novello (1)

Translate

SincerityNaddyStory

My photo
♥normal♥simple♥friendly

September 12, 2011

entry yg lame dh type tp simpan..

haha...banyak gila nak story-story ngan korang oke..
sampai aku tak tau nak mulakan yang mana dulu..
sory la...bz gila sejak raya ritu..
and page nieh pun berabuk la sikit kan.
xpe..xpe belum lagi bersawang g.. lex ah!! haha..
dah tak moh intro panjang-panjang...meh layan ya kawan-kawan..


2nd, September


Raya time bersama tercinta..Celebrate raya dengan Mr. Pelik pulak la.. dia baru balek dari kampung malam tu. siangnye jumpe saya la..ape lagi kan.? tapi tak macam biasa.. Mak si dia pun ada jugak.. aduyai, nervous oke..!!! bukan mak je.. adik beradik pun ada. dan mak dia dah bercerita-cerita ngan mak saya. balek siap cium-cium pipi lagi.. wah jealous!!! oke picca takde, bab Mr.Pelik & Mrs. Pelik korang nieh suma g petik buah mangge.. raya saya buatkan kek kukus untuk dia.. nak buat yang lain tak kesampaian pulak. walau dia nak macam-macam. kesian. sape suh asek nak mengendeng je, suh menatap muke die je. camne orang nak buat keje lean...


3 September

it's my besday.. dan semestinya kene meraikan.. tapi..tapi kan...cedih bab anak takde sekali.. :'( saye dah biase sentiasa ngan die..hurm.. malam sebelum tu My Mr. Pelik wish masa dinner kat Naili's.. patut la beria-ia nak g sane.. ceh!! tapi... xde kek saya.. ngok je la dia tu.. sape je nak jadik romantik then buat macam-macam masa besday saya nieh?? ada sapa-sapa nak volenteer buat sume tu sila angkat tangan.. oh oke takde sapa.. senyap la....!! sambung cite balek... then kami g Cameron Highlands.. sejuk sungguh.. tak caya? tengok picca kat bawah nieh.. sumpah tak tipu..



 ~chenta hati beta~

 (hadiah besday..act saya baru ckp nk beli jam 2,
then dieh belikan. yg necklace 2, pn same.buat picca kami)
 
(Naili's..hubby kate tak sedap mane pun..mmg la..haha)

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...