every gurls have there own Herstory, but me?? i fight for it.
Lyrics (58) Tips (19) Quotes (12) Baby (10) Vblog (6) Imamku (5) gelagat manusia (3) Cit Cat (1) Novello (1)

Translate

SincerityNaddyStory

My photo
♥normal♥simple♥friendly

December 12, 2012

12.12.12


Assalamualaikum sahabat..
12.12.12.. oh cantik betul date nie kan?
untuk tahun depan xkan dapat lagi date macam nie..
n kene tunggu lama lagi kut untuk date yang macam-macam nie.
13.13.13? takkan pernah wujud.
___________________________________________________________________

But today, adalah hari bekerja.
hari yang punyai perhimpunan di opiz..
but ya..betul kata CEO,
"kita nie takut pada kegelapan..padahal kita bukan takut gelap
tapi kita takut apa yang akan terjadi waktu kegelapan tu sendiri."

and yes, betul tu kadang-kadang kita taknak buat perubahan..
walau perubahan tu tak patut sangat besar.
bukan perubahan yang nak tunjuk pada satu dunia pun.
but kalau perubahan tu boleh melengkapkan diri kita and seseorang yang lain
why not kan?

so ada ke sebab kenapa saya perlu katakan tidak untuk memberi peluang..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...