every gurls have there own Herstory, but me?? i fight for it.
Lyrics (58) Tips (19) Quotes (12) Baby (10) Vblog (6) Imamku (5) gelagat manusia (3) Cit Cat (1) Novello (1)

Translate

SincerityNaddyStory

My photo
♥normal♥simple♥friendly

December 18, 2012

Shanaz Ahmad proposed Shila Amzah?


Hye asalamualaikum.
kecoh jugak kejab bila Shanaz maki hamun Shila kat tweeter.
Punce just mase APM (anugerah planet muzik),
Shila ada keluarkan statement yang Shanaz merajuk..
So sweet ape bila bf merajuk gf dia nyanyi dengan orang lain.
Ape masalahnye kan?

A few after that keluar la kenyataan yang akaun tu di "hack".
And tak kisah la kalau dia marah ke tidak, gf die sendiri kan..
tapi yang best bila Shila Amzah kuar pulak statement yang Shanaz dah lamar dia.
Ala ape salahnye, dorang memang bercinta ape?
Oke adakah itu pun kene "hack" jugak??

Ape pun doakan yang terbaik untuk dorang..
sweet ape dorang tu walau Shanaz tu baran orangnye..
bak kata orang biar ada bf garang dari ada bf curang..

See u next entry.





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...