every gurls have there own Herstory, but me?? i fight for it.
Lyrics (58) Tips (19) Quotes (12) Baby (10) Vblog (6) Imamku (5) gelagat manusia (3) Cit Cat (1) Novello (1)

Translate

SincerityNaddyStory

My photo
♥normal♥simple♥friendly

October 14, 2010

M.O.T.H.E.R.


minggu nieh aku teramat-amat letih n sangat tak larat. dat da reason y aku jadik camnie kut... mara-mara padahal bende kecik je.. aku tak sengaje nak buat mak tersinggung sampai cakap camtu sume.. malam semalam pas tengok cinta kirana mak ajk g abek intan at rumah kak erie. then nak g makan cheese nan sekali... intan mengidam-idam nak makan. tp dieh taknak mam kt taqwa depan.. okey fine... aku pun bawak la. dalam kul 8.30 camtu we all gerak dari umah.. abek intan n terus g sharizma. then after makan-makan mak nak g pulak umah kak watie.. nk cakap sal tanah dieh yang xbape nak settle lagi tu... katenye. aku pun hantar kan la... after borak-borak we all pun balek, aku tinggalkan kete aku n bawak kete brother in law aku coz nak suh dieh tolong check kete aku yang asek buat perangai tu je.. dah nak sampai agak-agak dekat jgk la ngan umah, bawu mak nak tanye mane makanan beli bungkus untuk along tadi.. then intan cakap takde kat dieh. mmg nak cakap kat aku tak mungkin la.. aku bz ngan danish n nak bawak kete lagi bagai.. pastu rupenyer tinggal dalam kete aku.. n yang bestnye mak suh aku pusing balek abek bab along tak makan lagi.. mmg la aku penat n dah ngatok, tak cam dah pukul 11 pulak mase tu. aku cakap la suh je along beli makan kat taqwa depan, tak pun kedai makan bersepah kut depan umah. mak cakap taknak. cam ape tah suh aku pusing balik. n bab aku dah ngantok n sangat letih, aku pun bawak la laju sikit. n mmg care aku protes la sebenarnyer.. mak terase n pastu dieh cakap kalau aku tak ikhlas turunkan je dieh kat tepi. mmg terus aku tersentak la... bukan tak ikhlas tapi anak mak yang sorang tu dah umur40++, dah kawen n anak berderet-deret lagi. takkan makan pun nak suh orang hidang depan mate. selalu sangat kut camtu. yang anak dieh si intan tu pulak, tak leh ke dieh ingat makanan orang dah beli tuk bapak die, tak boleh ke ko pegang je makanan tu. kenape la bengap sangat asik tinggalkan barang kat sane sini.?? tapi nak dipendekkan cerite aku tau mmg mak salahkan aku untuk semuanya..

maaflah :'(( mak

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...