every gurls have there own Herstory, but me?? i fight for it.
Lyrics (58) Tips (19) Quotes (12) Baby (10) Vblog (6) Imamku (5) gelagat manusia (3) Cit Cat (1) Novello (1)

Translate

SincerityNaddyStory

My photo
♥normal♥simple♥friendly

December 02, 2011

Ombak Rindu sangat best..:)

betul kawan-kawan saya tak tipu..
berlarilah ke pawagam berdekatan untuk menyaksikannya sendiri..
huhu.. actually puas hati sangat-sangat semalam.
sebab dah cakap kat Mr. Pelik,nak tengok semalam..
sebabnya Ombak Rindu keluar 1/12..
tapi Mr. Pelik cakap nanti weekend la..
nak kejar tengok pun bukan ada pape..
hurm.. pastu, saya pun mengalah la..
sebab memang weekend pun boleh tengok macam selalu.

tapi seperti biasa, perasaan kurang puas hati saya semakin menebal-nebal.
balek keje tu we all terus g bayar duit kereta saya.
pastu saya pun pe lagi, memulakan la ayat-ayat cinta..
Mr. Pelik yang termakan dengan gula-gula yang saya kasi..terus la cek movie kul bape.
then memang bagus.. sebab ada pulak, n sempat we all nak g tengok.
so apa lagi.. terus saya cakap NAK!!!

sinopsis..

Izzah seorang gadis yatim piatu.. ibubapanya telah hilang di lautan, jesteru itu Izzah tinggal bersama makcik dan pakciknya yang kuat berhutang. Suatu hari pakciknya telah menipu Izzah mengatakan menyuruh Izzah bekerja dengan kawannya di Kuala Lumpur. Tetapi setelah sampai, pakciknya menjual Izzah kepada tauke kelab malam untuk dijadikan pelacur. Hariz pulak adalah client pertama Izzah. setelah Izzah merayu, Hariz bersetuju untuk membebaskan Izzah dari tauke dengan membeli Izzah pada harga tiga kali ganda. Hariz bercadang menjadikan Izzah sebagai perempuan simpanannya, tetapi atas permintaan Izzah..Hariz menikahinya secara rahsia.. Hariz jatuh hati pada kebaikan dan amat mencintai Izzah. tetapi, ibu Hariz.. telah memaksa Hariz untuk berkahwin dengan Mila, seorang pelakon popular. Dapatkah Izzah bahagia dengan kehadiran Mila?? :)

yang best hantaran kawen die.. JAM oke.. saling bertukar..
saya xleh macam dorang tu bab Mr. Pelik tak pakai jam.
baru je nak beli nanti sebab dapat baucer free..hehe.
yang penting g la tengok oke..sangat best. thumb up..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...