every gurls have there own Herstory, but me?? i fight for it.
Lyrics (58) Tips (19) Quotes (12) Baby (10) Vblog (6) Imamku (5) gelagat manusia (3) Cit Cat (1) Novello (1)

Translate

SincerityNaddyStory

My photo
♥normal♥simple♥friendly

December 29, 2011

fairytale..

Nie la tema untuk dinner mida baru-baru ni..
FairyTale
tahun ni siap dari opiz je,
sebabnya hotel dekat bebenor dengan opiz tu ha.
make up by kak naz..dan rasanya saya suka cara dia.
mungkin lain kali pun akan minta dia yang make up lagi.
baju and kasut pulak pilihan saya and mr. pelik..

tapi tahun ni, macam biasa la..
tak cukup jugak kami bff semuanya..
azu cuti bersalin, and nory pulak mertua sakit.
cuma aku, dhea and lysa je yang ada.
takpa cuba untuk tahun depan untuk penuhkan meja ya.
:)

<3 the most..





1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...