every gurls have there own Herstory, but me?? i fight for it.
Lyrics (58) Tips (19) Quotes (12) Baby (10) Vblog (6) Imamku (5) gelagat manusia (3) Cit Cat (1) Novello (1)

Translate

SincerityNaddyStory

My photo
♥normal♥simple♥friendly

November 23, 2010

77 tentang Naddy Amat

1)   saya tak chantek dan tak terlalu hodoh.. saye rase normal la kut.
2)   selalu pening naek tren, tapi tetap gak g keje naek tren.. ;p
3)   sangat suke makan ais.. puas hati kut bile dengar ais kene gigit ngn gigi..
4)   saye ade sorang anak, n saye rase dieh sangat comey.
5)   tak suke tempat yang bersepah.. tp saye bukan la rajin sangat mengemas.
6)   selalu pikir sal duwet, bukan mata duwetan tapi mmg hidup perlu duwetkan??
7)   tak suke rumah ramai sangat orang n bising, tapi kalau duk sensorg pun tak suke gak. pelikkan.
8)   saye mule kerja sejak abis spm.
9)   sangat-sangat nak sambung belajar. tp partime la..hehe
10) slalu bertukar-tukar mood. kejab okey n pastu tak okey pulak.
11) dah beli rumah n kereta sendiri.. alhamdulillah
12) sangat suke berpikir, act bukan suke tapi selalu je nak pikir-pikir..hiss
13) peramah, tapi kadang-kadang sangat senyap.
14) tak mampu nak kuar umah sensorg, sangat rase malu n serba tak kena.
15) suke warna pink..
16) kena buat jadual untuk pe yang nak kene buat, kene beli.. kene bla..bla..bla.
17) sangat cerewet, pernah sangup tak balek kg bab beg tak jumpe.
18) tak obses ngan barang mahal. janji pakai chantek okey la tu.
19) kadang-kadang rase diri manje, tp selalunya garang kut.
20) anak bongsu..dari 7 adik beradik.
21) ade banyak baju, tapi slalu pakai baju yang same. malas nk carik2..
22) sangat sayang kan harte bende. kedekut ke??
23) matured..
24) suke pikir masa depan..
25) sangat pandai bagi nasihat kt orang laen. tp kat diri sendiri tak tau la..
26) tak suke orang tau masalah diri sendiri.
27) boleh menangis dalam kete sensorang bab dengar lagu je.
28) tak suke ngan orang yang lemah.
29) takut kat kucing.
30) suke kat ular, monyet.. sangat cute kan..
31) bukan sorang yang penyayang.
32) suke shoping, tapi takde la boros kut.
33) ade sorang mak yang sangat baek, slalu pikir sal anak2 walaupn sume dh tue bangke. ILYSM MOM.
34) sekarang slalu terpikir nak beli kereta laen. boleh ke?
35) boleh tau kalau orang berkawan just untuk gunekan saye..
36) kawan-kawan mmg penting, tp family lagi penting.
37) dulu selalu sayangkan orang laen lebeh dr diri sendiri, tp skarang tak lagi. some people change..
38) tak suke ambil tahu sal orang laen..
39) suke bercccccaaaakaaaappppp...
40) saye tak makan pedas
41) baru je belajar pakai tudung kat opiz..
42) jarang sangat memasak.. tp bukan la tak reti masak.hehe
43) suke tunjuk protes.
44) kalau merajuk sangup tahan lapar.. nk tunjuk keras kepale.
45) sangat suke berjalan..
46) suke cube something new.
47) sangat suke berangan..pnah berangan kawen ngn ank raje naek kude..ape-ape je la.
48) klu stress mesti orang lean tau punye. bab slalu npak kt muke.
49) suke maen-maen.
50) takkan bosan klu dah mengadap game.. lagi2 game untuk gegurlz
51) minat pasal camera, n ade la dslr tapi rasenyer macm tak tau gune je??
52) lahir bulan september
53) bintang virgo (perempuan chantek) hahaha....
54) tak suke kawan yg suke menipu.. n suke mgumpat kawan sndri.
55) kadang-kadang rase dh ilang kepercayaan kat lelaki.. tp xde la smpi rase benci okey.
56) ade ramai kakak, so rasenyer dorang la jadi mentor..
57) suke pure-pure tak takut, tp sbenarnye dlm hati..tuhan je yg tau.
58) suke orang yg hensome.. ala sume orang pun same kut. hehe
59) pernah patah tangan n retak kat kaki..
60) make up... perlu kut.
61) sukekan cabaran dalam hidup.
62) minat sal kereta.. kire layan la..
63) boleh tlg tanye sal barang orang lean nk beli, tp barang sndri harapan la.
64) suke buat konon2 berlakon
65) tak suke bile orang suke menyuruh saye.
66) suke tengok cite sal princess2..
67) sangat suke nak menang. kepuasan kut..
68) tak suke mengalah.
69) pandai jugak la..:p
70) boleh buat seni hiasan cam jahit manik, wat lilin, buat deco kt umah. tp biase2 je la.
71) jiwa agak seni la.
72) banyak menyimpan rahsia..
73) terlalu memilih pasangan.
74) nakkan sesuatu yang sempurna.
75) senang nak paham orang laen.
76) suke abek tau bende-bende yang kecik..
77) selalu rase berdebar-debar..kenape eh??

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...