every gurls have there own Herstory, but me?? i fight for it.
Lyrics (58) Tips (19) Quotes (12) Baby (10) Vblog (6) Imamku (5) gelagat manusia (3) Cit Cat (1) Novello (1)

Translate

SincerityNaddyStory

My photo
♥normal♥simple♥friendly

June 09, 2011

perhubungan ini

syukur alhamduliilah...

perhubungan kami yang mencecah dua bulan nieh dah diketahui oleh kedua-dua pihak keluarga.. dan kami mendapat restu dari mereka.. pihak aku dan pihak die masing-masing menerima seadanya sahaje.. dan perasaan kami? tentulah sangat-sangat gembire kan.. dan ye, kami merancang untuk ke tahap seterusnya dalam hubungan ini. mesti korang tertanye-tanye..bile mase tu akan jadik realiti kan?? date dah ade pun..just nanti la bile semua dah settle n tunggu mase tu nk dekat-dekat sampai..baru la diumumkan ye.. harap bersabar. tau korang sangat xsabar nk tau kan?? haha..stalker je la sinceritynaddystory nieh.. korang kan mmg slalu stalker..haha. nanti tentu akan di update..

kenape cepat sangat walaupun hubungan kami baru je setahun jagung?? erm.. kalu nak kire dari date yang kami dah rancang tu.. takde la cepat or tergesa-gesa sangat. lagi pun, nampak je hubungan nieh macam baru.. tp banyak kut we all dah tempuhi same-same.pahit, manis, masam, tawar. sumenye ada. n kami berjaye menghadapi sumenye tu.. yeh!!! kuatkan kami?? biarlah ramai yang cakap sal hubungan kami, ramai yang nak menghancurkan.. tapi kami tetap akan bersame. like he say.. n yang paling penting family kami oke..itu dah cukup. n kami percaye antara satu sama lain.. n dari itu kami akan cube lagi perbaiki diri masing-masing untuk jadik yang terbaek.. ya, sume manusia tak sempurna.. tapi tak salah kami jadik yang terbaek untuk pasangan kan.? dan terime kasih jugak for him coz tryg to understand me..n accept me as who i am...

"thanks hubby. i luv u..same banyak macam hubby luv syg..selamenya insyaallah"
" kite same-same cube n buat ape yang kite janjikan oke.."


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...