every gurls have there own Herstory, but me?? i fight for it.
Lyrics (58) Tips (19) Quotes (12) Baby (10) Vblog (6) Imamku (5) gelagat manusia (3) Cit Cat (1) Novello (1)

Translate

SincerityNaddyStory

My photo
♥normal♥simple♥friendly

June 23, 2011

dah rase tekanannya sekarang


macam yang korang semua tahu.
aku baru sahaja jadi seorang pelajar.
dan sekarang dah rasa panasnya ia.
kenapa?

yes!! tau korang pun pernah belajar juga kan.
tapi sungguh, berbeza kalau belajar partime n fulltime.
sangat-sangat tahu..
kalau fulltime masih ada masa untuk main-main.
dan lect pun mungkin anggap kita kanak-kanak ribena.
tapi bila dah belajar partime ni.
lect dengan sendirinya anggap kita orang yang dah fikirkan masa depan.
so kena lebih berdikari.
tak boleh duduk nak terima sahaja semua.
kena search macam-macam dan kalau tak tau pun.
kena juga dapatkan jawapan.

lect akan kata :
" saya bagi soalan bukan minta disoal kembali"
gluppp

eh..tu cumalah contoh sahaja ya.
lect aku semua tak ada la sekejam itu.
buat masa ni boleh lagi kami-kami bertanya apa yang kurang difahami.
dan akan dapat la jawapannya,
cuma dapat faham atau tidak la je masalahnya.
hehe

note : pada second lect saya, Mr. Pelik.. thanks sangat-sangat sentiasa ada. dan bukan je membantu tapi buatkan semua juga. sampaikan assignment pun dia yang pilih tajuk semua.. tapi for sure akan kena buat bersama-sama. tak leh mengelat dah! adus..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...