every gurls have there own Herstory, but me?? i fight for it.
Lyrics (58) Tips (19) Quotes (12) Baby (10) Vblog (6) Imamku (5) gelagat manusia (3) Cit Cat (1) Novello (1)

Translate

SincerityNaddyStory

My photo
♥normal♥simple♥friendly

November 08, 2011

kerenah (anak orang tak sama dengan anak sendiri)

ada ke orang nak rasa anak orang lain macam anak sendiri?
well rasenye mak aku je la yang macam tu. buat anak menantu macam anak sendiri.
bukan anak menantu je, anak orang dia jaga pun buat macam anak sendiri.
makan, mainan dan semua benda adil untuk anak dan anak orang yang dijaga.
yes, masih ingat zaman aku kecik-kecik dulu dengan kina. (miss u best fren)..
and mak aku pun pernah mention, "boleh je sayang anak orang lain macam anak sendiri".
tp boleh ke orang lain pun macam tu jugak?

barapa kerat sangat la orang yang boleh macam tu kan..
rambut pun sekarang semua dah lain-lain colournye, nie kan pulak hati orang.
biasa la tu..

bila kenduri anak orang lain.
"eh, tak payah la nak buat khemah bagai. membazir je.. makan kat dalam pun boleh"

bila kenduri anak sendiri pulak.
"eh, khemah nak kena tempah dua nie. tak cukup kalau satu je"

biasa la tu... aku paham.. :')

2 comments:

  1. hahaha aku dah lama baca blog ko ni sebenarnya. tiba2 ada nama aku pulak. miss u too. kirimsalam makcik nah.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...