every gurls have there own Herstory, but me?? i fight for it.
Lyrics (58) Tips (19) Quotes (12) Baby (10) Vblog (6) Imamku (5) gelagat manusia (3) Cit Cat (1) Novello (1)

Translate

SincerityNaddyStory

My photo
♥normal♥simple♥friendly

November 17, 2011

Syella Kamaruddin Sorok Suami?

Siapa sebenarnya syella kamaruddin nie? aku pun tak bape kenal die. but dari apa yang aku jumpa dari encik google.. die nie artis yang seangkatan dengan syura and siti nurdiana dulu. thanks pada encik google..:) dulu dia nie boleh di kirakan sebagai kurang berkemampuan (miskin). jual nasik lemak tepi jalan, tak habis pun study sebab family tak mampu. tapi masa jadi artis tu, boleh tahan jugak la seksinya die nie. tapi adat la, artis ade ke yang tak seksi? yang pakai tudung pun sume baju ketat metat lagi kan. ho ho ho... (aku pun same je jgk, manusia semua ada khilaf)

aku duk tengok sibuk la semua orang update pasal die nie.. ape ke jadahnye? rupe-rupenye bab die kahwin tapi bersanding sorang-sorang. ala ape yang nak heran sangat la kan. janji dah ada ijab kabul. n sah dorang punye status perkahwinan tu. kite doakan la yang terbaik. amin.. tapi orang sume sibuk do ngutuk die sebab kawen hantaran nak gah. dapat banglo n audi R8 oke.. ko hade? hehe.. dan pulak kawen buat besar-besaran, 17 khemah tu..sape la yang dieh jemput ramai-ramai tu ye dak.. tp point aku sebenarnye, bagi aku tak baek la orang nak mengutuk-ngutuk die. bayak yang aku nampak dari pandangan aku sorang insan yang banyak kekurangan nie..

1. die bersanding sorang-sorang.. so what? biar je la.. mane tau husband die gayat naik pelamin ke. mane korang tau kan.. (die respect husband die yang tak nak orang ramai tau siapa die, so biar la die jadi isteri yang mendengar semua kata-kata suami die. buat apa la kite nak sibuk duk tau siapa suami die kan).

2. die cakap kereta die bkn mini cooper but audi R8.. bile cakap salah, bile tak cakap pulak kene kutuk. so mane satu la yang korang nak sebenarnye. die cakap or tak. memang die bersalah kan. ye la, die betul kan mungkin nak bagi tau bende yang betul. kalau nanti tak bagi tau. orang ingat die jual pulak hantaran die. kang kene kutuk lagi.. lagi pun bukan korang ke yang sibuk duk nak cakap pasal barang hantaran yang die dapat. biar la, suami die mampu nak kasi. yang korang mengutuk-ngutuk dapat dosa adalah.

3. baju rekaan dari Hatta Dolmat. la tu pun korang nak jadi isu ke.. baju tu bukan Hatta Dolmat buat la ape la. tak kisah la siapa pun yang buat baju die, bukan penting pun. janji dah selesai semua majlis die.. lagi pun kan banyak baju yang die pakai. so maybe Hatta Dolmat just buat beberape pasang je la kan.. yang lain mungkin betul la friend korang tu yang buatkan. pikir la positif sikit. asik la duk cakap orang lain penipu.. hurm.

4. majlis besar-besaran membazir. bagi korang yang nan ado tu mungkin la rase majlis die besar n banyak membazir. tapi mungkin itu ikut kemampuan bagi die. kite manusie kan sumenye lain-lain. jangan la letak diri die kat situasi korang. lain bebenornye tu la... lagi pun die kawen kan pakai duwet die sendiri bukan tagih mana-mana sponser pun. lagi pun baju die tak masuk muzium pun.haha. pe la korang nak kecoh-kecoh sangat nie. janji die tak menyusahkan korang dah la. sile buang jauh-jauh perasaan hasad dengki tu. aku paham ape yang korang rase. korang iri hati kat majlis die yang super duper best kan..? korang pun nak majlis meriah macam tu kan.. aku pun same je rasenye..tapi tak perlu ada hasad dengki kalau korang tak mampu.. :)

5. perampas suami orang. well siapa la kite nak cakap orang lain macam tu kan? yes.memang die tak bagi tau siapa suami die lagi. but aku dah tau pun siapa VVIP yang dimaksudkan. bagi tau korang jugak?? tak yah la.. kang korang pulak jadik perampas suami orang. ahak..ye die isteri kedua pada VVIP tu, so itu maksudnya die merampas ke? suami die mampu untuk berkahwin lebih dari satu. so biarkan je la.. lagi pun ade ke istilah merampas suami orang kalau lelaki sememangnya boleh berkahwin empat? korang nak cakap isteri-isteri nabi muhammad tu perampas ke? sume isteri-isteri nabi muhammad boleh di jadikan wanita contah kan.. aku tak maksudkan korang kene buat syella nie sebagai contoh oke.. maaf, bercakap ikut la logik. bukan dari apa yang korang tengok je. yang paling penting jangan mengurangkan pahala kite semata-mata kerana Syella nie.

untuk tak menghampakan korang aku attc sekali picca die..

selamat menikmati dan selamat beramal..

cantik.. bagi aku baju n make up dieh perfect..

kereta mini cooper die yang akan di ganti dengan audi R8

simbol dari rumah yang die akan dapat.. perh, lawa umah die kan..?

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...