every gurls have there own Herstory, but me?? i fight for it.
Lyrics (58) Tips (19) Quotes (12) Baby (10) Vblog (6) Imamku (5) gelagat manusia (3) Cit Cat (1) Novello (1)

Translate

SincerityNaddyStory

My photo
♥normal♥simple♥friendly

August 03, 2012

Hey..He is my EX, do respect plz!

Hye Hye Hye...
Gadis dan Teruna..

currently i listen too zee avi song..
ya teringat pada ex bf.!! eh..bukan terpikir je..
oh no..what? ape ke ayat yang terbaek..
forget it!!

mari teruskan kembali,
pernah tak korang semua ada seseorang yang bernama EX.
Ex nie klu ikut i la, i maksudkan expired.
Dunno la uols sume punye tanggapan pada Ex.
n terpulang la..tak penting pun. titik noktah.

Tapi yang jadi pentingnye,
bile kite selalu kene kaitkan dengan Ex kite nie.
kita akan rasa...rasa apa ya? Sebal..Bebal..Kebal..kan??
Selalunya orang yang kenal dengan kita la yang akan mengaitkan kita.
Family Friend etc.puffff

Pernah tak uols yang awesame kene macam nie.
ye la kite tentu takkan buat dekat orang,
sebab kitakan awesome!! hah GET ITS?
sukenye aku berteka teki hari nie..

So mari i bagi uols sume pahami betapa terdesak keadaan i.

korang jalan-jalan shopg with ur bff.
then suddenly nampak satu baju..

kawan 1 : wah cantik la uols..
diri uols : aah la.. nk belikan jantan u ke?
kawan 1 : aah la, mesti die tampan, kacak bergaye bla bla bla...
kawan 2 : but i rase macam pernah nampak la dis shirt..hurm..
kawan 1 : hah.. kan baju nie ali(bukan nama sebenar) pernah pakai.!
kawan 2 : ha..patut i pernah nampak..xyah la beli u.
kawan 1 : memang xnk beli pun..nti jantan i npak cam ali pulak, pendek!! bf u la dlu..euuuw....
diri uols  : senyum kelat..

tapi cerita tu i reka je..
i kene reka, kalau tidak nanti ade terasa pulop.
but trust me..
keadaan realiti akan jadi lebih kejam. 
percayalah -_-!!!!!!
kejam sikit ke kejam lebih ke,
persoalannya..

1) kenapa kawan uols masih lagi nak kaitkan u ngn ur Ex.
2) kenapa kawan uols tak boleh respect ur Ex, n diri uols sendiri.

sedangkan kalau la bukan Ex pun, tapi suami uols..
boleh ke kalau kite nak tetapkan seseorang jadi perfect.
hey comon la, bukak minda sikit..
jangan la nak babitkan orang lain.

kalau ikutkan hati..i nak jerit je :

"woi bingai, aku dengan die dah break la..kau tak tengok status aku kat fb ke ape?"
"and memang la die pendek, tapi bf kau boroi+hitam+ketot. fullstop!."

Lagipun do respect for other person kan ke lagi mulia..
takyah nak noda hitam sangat la hati tu..
Sekian.!

2 comments:

  1. that's reality ...
    mulut org tak boleh tutup, kan..

    ReplyDelete
  2. aah la..tp sepatutnye orang terdekat kene le paham kan.. bende2 mcm nie sensitif kut!huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...