every gurls have there own Herstory, but me?? i fight for it.
Lyrics (58) Tips (19) Quotes (12) Baby (10) Vblog (6) Imamku (5) gelagat manusia (3) Cit Cat (1) Novello (1)

Translate

SincerityNaddyStory

My photo
♥normal♥simple♥friendly

August 06, 2012

Perempuan memang setia

perempuan diciptakan memang setia.
kami tak tamak, dan kami tak curang.
kami cuma mencari pemunya tulang rusuk sedia ada.
dan sebab tu selalu kami kerap tersalah orang.
tapi kami cepat sedah dan beredar.

siapa kata perempuan tak setia?
bila ada bf, kami akan report setiap perbuatan kami.
sampaikan berak pun kami bawak hp dalam jamban.

siapa kata perempuan tak setia?
bila ada je lelaki cakap "HI",
dengan pantasnya kami reply "I ade BF"..

siapa kata perempuan tak setia?
bila kawan kata hang out jom..
kami akan kata, nanti la tanya bf aku dulu.

siapa kata perempuan tak setia?
bila nampak bf kami bodoh kantoi curang,
kami balik umah nagis-nagis je. xpernah kami pun bodoh nak curang.

siapa kata perempuan tak setia?
bila kami nak shopping, kami sentiase teringat bf kata simpan duwet nak kawen.
padahal yang sepatutnya kene bagi mas kawin tu bf kami.

so betul ke korang lelaki rasa kami tak cukup setia?

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...