every gurls have there own Herstory, but me?? i fight for it.
Lyrics (58) Tips (19) Quotes (12) Baby (10) Vblog (6) Imamku (5) gelagat manusia (3) Cit Cat (1) Novello (1)

Translate

SincerityNaddyStory

My photo
♥normal♥simple♥friendly

April 02, 2012

Ahh.. Aku Nak MATI!!!!!!

Hye kawan-kawan sekalian..

Oh memang betul ade orang nak mati. but its not me.. gile ape aku nak mati.. aku kan kalau boleh nak hidup selama yang boleh. dan kalau aku ada masalah pun, aku takkan berdoa atau kata aku nak mati.. aku doakan orang yang buat aku bermasalah je mati..huhu, zalim kan aku? eh harus la....

Selalu tak time korang tengah duk online laman sesawang korang (oke nie bahasa baku, tak paham sila rujuk kamus dewan bahasa ye kawan-kawan sekalian) oke la, sambung balik..then ade orang yang korang kenal or tak kenal update status sal mati-mati nie.. woi, choi la kau..! mati pun nak heboh-heboh jugak ke?? kalau mati syahid takpe la nak kecoh.. masuk syurga. nie kau, nie nak mati bunuh diri..

Kenape eh rasenye dorang nie nak mati sangat.. aku confiuz la..tak best ke hidup nie, dapat makan, dapat shoping-shoping.. tak ke best tu.. ke dorang memang suka tito je tak bangun-bangun.. bosan wei, tak boleh bercakap.. kalau aku mesti mati kebisuan disituw tau..

So untuk mengelakkan korang bunuh diri.. so aku shortlist kan apa yang patut kita korang buat bila kebuntuan / kebodohan terasa dalam diri.

- abek air sembahyang. lame sgt ko xsembahyang tu yg ko nk sgt mati then jadi hantu. motif?

- jauh dari bende atau orang yg buat korang rase nak mati.. tunggu dorang mati baru dekat balik.

- berpikiran matang, tak perlu buat benda kecik jadi besar.. byk lagi yang penting dr bende alah tu.kan?

- cube korang menangis.. memang la korang nampak hodoh. tp boleh seimbangkan balek horman korang tau.

- igt la orang yang tersayang. klu korang takde orang tersayang.. igt la diri korang sendri. xkan korang tak syg kut..

oke la, itu je boleh merepek sekarang.. sebab tengah main quiz dengan dia nie..
see ya next time friend..XOXO




2 comments:

  1. orang2 mcam ni sakit mental sebenarnya..elok duduk kat hospital bahagia...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. i rase bukan dorang mental tapi KKS..(kurang kasih sayang) huhu...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...