every gurls have there own Herstory, but me?? i fight for it.
Lyrics (58) Tips (19) Quotes (12) Baby (10) Vblog (6) Imamku (5) gelagat manusia (3) Cit Cat (1) Novello (1)

Translate

SincerityNaddyStory

My photo
♥normal♥simple♥friendly

April 23, 2012

my Ex Boyfie r annoying...

Hye everyone..
rase annoying x??
i rase like2 je la..
hah!..

mane boleh annoying kan..
nti benci pulak,
bile benci tuhan marah..

so katekan taknak pada annoying someone..
i terime je sume orang tak sama..
mungkin dia annoying sebab die kurang kasih sayang..

what ever

actually i bukan nak mengarut cite sal aib orang..
just i nak bagi tip dekat lelaki-lelaki budiman yang baca blog i nie.
plz, dont do like this to ur ex gurlfren yg cute tu..
u akan jadi lelaki paling loser bile cuba buat perkara-perkara berikut.

1) call ex gurlfren n mtk maaf sebab konon nak g jauh.. oh plz, klu u mati pun.. klu die tak ikhlas maafkan tetap same.. tp klu die mmg ikhlas die akan maafkan walaupun u tak mtk maaf.. so tak perlu la buat alasan untuk contact ur ex gurlfren lg.. itu seperti terhegeh2.. segan kan?

2) ungkit mengungkit hal yang lepas.. walaupun u all cakap semua yang time sweet moment u all berdua.. that is the past lor.. buat ape nak ckp lg.. that gurl not belong to u all lg... n mesti la gurl 2 rase cam double meluat kt u all.. sebab bosan nak hadap kerenah u all yang tak matured tu.

3) u still nak macam2 dari ur ex gurlfren.. plz la, die pun ada life die.. asek nak melayan korang macam rimas kan..? lagipun.. die tak mintak pape pun.. or sibuk2 hal u all.. so u all pun xpatut la macam2 dgn die...its true, u r annoying..

oke..that all dlu, i nk g lunch..
nti kite share lg oke...
bye..muah2..
:)


 


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...