every gurls have there own Herstory, but me?? i fight for it.
Lyrics (58) Tips (19) Quotes (12) Baby (10) Vblog (6) Imamku (5) gelagat manusia (3) Cit Cat (1) Novello (1)

Translate

SincerityNaddyStory

My photo
♥normal♥simple♥friendly

April 24, 2012

Nowdays

Hye kawan-kawan sume..
hari nie nak cerita pasal opiz baru saya.
tempat kerja baru saya.. takda la baru sangat pun.
dah dua bulan kut duk sini..
cuma tak sempat2 nak update je.
banyak sangat langau lalat yang menganggu hidup saya.

Dulu,
macam yang korang tau, kalau la korang tau kan..
saya kat bahagian investment.
so byk la jumpa dengan orang luar..
kadang2 bila jepun tu, sy sampai tak paham ape die cakap tu ha..betul.!
then bila ade bangla yang datang kan, bau die memang la menusuk kalbu…
sampai hidung I kembang kempis jugak la.
but itu la kerja.. susah payah sume, kita tak boleh tunjuk kat orang right?

Sekarang,
Dh memulakan keje dekat division yang baru..
Sume kat sinieh pun baek-baek..sedia ajar ape yang tak tau..
Tp sekarang dh expert k, tak yah orang ajar dah. (belagak)
Kat sinie banyak bunga la..tak macam dulu banyak sangat kumbangnye.
Kat sinie kebanyakan company n staff yang berurusan..
Tapi keje still sama la, tak banyak yang berubah…

Jom I share pica dekat tempai I k..

~end~

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...