every gurls have there own Herstory, but me?? i fight for it.
Lyrics (58) Tips (19) Quotes (12) Baby (10) Vblog (6) Imamku (5) gelagat manusia (3) Cit Cat (1) Novello (1)

Translate

SincerityNaddyStory

My photo
♥normal♥simple♥friendly

November 07, 2012

Dear Stalker..


Baru-baru ni aku privatekan sinceritynaddystory..
bukan aku tak boleh berkongsi tapi.......
semuanya ada cerita di sebaliknya..
biarlah hanya aku dan orang yang mengenali aku mengetahuinya.
_______________________________________________________________________

then sampai lah satu tahap, ya itu hari ini..
aku terpikir,

biar la..biar la apa orang nak kata.
biar la.. biar la apa orang nak menilai.
biar la.. biar la orang nak get into my life.
yang penting ini hidup aku.! aku yang tentukan caranya.
________________________________________________________________________

kau nak tahu pasal hidup aku, ya itu tak salah.
tapi kau bercerita tentang hidup aku pada orang lain, its totally wrong!
yes, im so disappointed.
oh lupa.. aku memang dah kecewa dengan kau sejak lama dulu.
_________________________________________________________________________

semalaman aku tak dapat nak pejamkan mata.
aku nak menangis tapi air mata aku tersekat-sekat.
aku pikirkan macam-macam walau aku tau aku tak dapat kawal semuanya.
aku pun manusia biasa..
_________________________________________________________________________

oh aku lupa, tak perlu kau nak sibuk tentang kawan-kawan aku.
sebab dorang tak pernah ada kena mengena dengan kau.
lagi aku bukan orang yang jenis suka cerita semua benda dekat orang macam kau.
so jangan nak over tunjuk gila kau.

1 comment:

  1. oh, private ke hari tu..
    hohoho, lama xmelawat sini

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...