every gurls have there own Herstory, but me?? i fight for it.
Lyrics (58) Tips (19) Quotes (12) Baby (10) Vblog (6) Imamku (5) gelagat manusia (3) Cit Cat (1) Novello (1)

Translate

SincerityNaddyStory

My photo
♥normal♥simple♥friendly

January 31, 2011

Jatuh Hati Lagi

saye pergi kenduri kawen kawan saya..
dan itu biasa sekali.
tiada apa yg menarik perhati melainkan..
si jiran depan umah yg pernah menjadi sebahagian besar hidup saye.
saye npak dieh, dan pasti dieh jgk npak saye.
tp mmg saye elakkan dr bertentangan mata dengan dieh.
bab saye tahu, saye xsanggup.. maaf ye.

dan kemudian pada mlm nya pula,
saye menghantar rombongan gurl ke umah boy.
dan saye ternampak DIA, yg watkan saye berminat..
wah..nape ade org cam dieh, npak sopan..
tuff okeh..dan menarik perhatian saye...
saje je DIA nieh... adus!!
DIA ialah abg camera..ala suke2..
saye rase byk jgk la picca saye dlm cam dieh.
picca saye yg konon2 ayu..ceh.
saye menyesal bab xabek kesempatan..
mase nk balek kn DIA sibuk ckp nk abek picca lagi.
tp saye senyum je n geleng2. konon wanita melayu terakhir.
nape la mase tu saye x bg fb acc ke, ms ke.. ke blog nieh ke..
konon nk picca 2.. xpun bagi je la no hp..lg snang.
*sekarang saye yg menanggung rase menyesal*
n DIA pulak nk ckp lg n pandang saye mase tu..
tp dorang dah tarik saye balek.. saye toleh, DIA masih pandang saye..
nti kite akn jumpe lagi x??

AWK..SAYE JATUH HATI NGAN AWK.. BAB SAYE TAU AWK BAEK,
AWK XPANDANG PUN KWN SAYE YG PONDAN NGN PANDANGAN SINIS.

2 comments:

  1. wah...baca pon dah excited lor makcik.mmg sgt rugi ko tak ambik no dier..hahaha..but ,jika dia ikhlas nk bkwn sure dia cuba utk contact ko.

    ReplyDelete
  2. hurm..entah la..klu dieh fren pngantin lelaki pun..aku bkn rpat sangat..laen la dieh tnye kt pngantin pmpuan sndri..tp klu de jodoh pn mgkin jauh..hehe xmungkin la kut..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...