every gurls have there own Herstory, but me?? i fight for it.
Lyrics (58) Tips (19) Quotes (12) Baby (10) Vblog (6) Imamku (5) gelagat manusia (3) Cit Cat (1) Novello (1)

Translate

SincerityNaddyStory

My photo
♥normal♥simple♥friendly

January 04, 2012

Cerita Tahun Baru dan Hidup Baru

Hey everyone yang cantik lagi tampan sekalian..
masih tak terlambatkan kalau i nak wish Happy New Year..
hari nie dah hari yang ke-4,
dan syukur masih mampu meneruskan hidup ke hari ini..

tahun nie sambut tahun baru dekat area BB je..
sekejab kat Pavilion sekejab dekat BB..
tengok ragam manusia yang bermacam-macam.
kadang-kadang sampai rasa nak ketawa..
mungkin dalam sedar atau tidak..
dalam kehidupan ni kita byk rupanya buat benda kurang berfaedah.
kurang berfaedah takpe la jugak, jangan langsung tak berfaedah..
=P

untuk tahun nie, insyaallah banyak yang akan berubah.
dari segi kehidupan, kerjaya dan perhubungan..
doakan segalanya yang terbaik untuk i oke.
thanks everyone..

nota haty :
yang paling penting setiap tahun akan mengajar erti kehidupan dan lebih mendewasakan. dari situ akan bermula sebuah kehidupan yang lebih bermakna.. dan tahun ni, banyak azam yang dah ada.. so jom sama-sama kita merealisasikannya.. jangan lupa buat list azam ye semua, supaya akhir tahun nanti boleh buat perbandingan mana yang tercapai dan tidak. harapnye takde la yang tak tercapai. (^_^)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...