every gurls have there own Herstory, but me?? i fight for it.
Lyrics (58) Tips (19) Quotes (12) Baby (10) Vblog (6) Imamku (5) gelagat manusia (3) Cit Cat (1) Novello (1)

Translate

SincerityNaddyStory

My photo
♥normal♥simple♥friendly

March 11, 2012

perihat ex bf..

Salam semua, boleh berikan pendapat tak kawan-kawan?
apa ye patut kita lakukan jika ex bf kita still moroyan-royan.
kalau tak membabitkan kita and meroyan dekat diri sendiri, rasanya its fine.
but kalau sampai menganggu kita.. hantar email bagai la..
eh, apa semua tu.. sudah la, move on boleh..
yang kawan si ex kita pulak pun sama je meroyannya..
sibuk duk suh orang terima si dia kembali..cukup-cukup le..
letih oke...!!
tak pernah sekali pun saya nie, menganggu si dia. or kawan nya tu..
so kenapa ye, perlu dorang macam tu..itu perangai yang kebudak-budakkan..
kita tiada jodoh, dan saya menerima ketentuan ilahi.
saya tak salah kan dia, atau diri saya..
memaafkan masa lalu itu lebih baik dari berdendam.
maka teruskan lah hidup kita.. seperti yang tertulis sebagai takdir kita.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...