every gurls have there own Herstory, but me?? i fight for it.
Lyrics (58) Tips (19) Quotes (12) Baby (10) Vblog (6) Imamku (5) gelagat manusia (3) Cit Cat (1) Novello (1)

Translate

SincerityNaddyStory

My photo
♥normal♥simple♥friendly

September 20, 2012

Tips




Hye lame pulak tak kasi tips kat uolss kan..

tu la nye, bz mengalahkan puan-puan sri k..

banyak yang nak kongsi pun tak sempat.

Oke, today i nak kongsi if kita malas nak make up.

tapi tetap nak nampak lawa jugak.

perempuan semua ada tabiat nie.. MALAS.!

so tips die, uolss boleh skip dari pakai bedak, fondation and bla.bla..bla..

cume pakai pemerah pipi/blusher untuk tak nampak pucat je.

kalau nak sapu satu muke pun boleh..

and pastu pakai eye liner ye. biar mata tak nampak terlalu sembab.

tadaaa..siap dah. tak sampai 2 minit pun kan..




tadaaaa...takde le cantik, tapi ada la warna mukenye..
see u soon.





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...