every gurls have there own Herstory, but me?? i fight for it.
Lyrics (58) Tips (19) Quotes (12) Baby (10) Vblog (6) Imamku (5) gelagat manusia (3) Cit Cat (1) Novello (1)

Translate

SincerityNaddyStory

My photo
♥normal♥simple♥friendly

July 19, 2011

top 7 gurl akan buat kalau taknak kena tinggal


sebab aku ni pun gadis,
so aku tentu la tau alasan-alasan yang we all akan gunakan..
time-time darurat cam diatas tu kan..haha..
seriuz selalu ada gurl buat, n that funny oke.
so kalau korang rasa memang nak tinggalkan kan gurl  tu,
 ignore je la bila dorang buat bende-bende cam kat bawah ni.
tapi kalau korang still nak geli-geli.. layan kan la.
selamat menelaah kawan-kawan.

1~ bagi msg panjang-panjang kt hp, fb, ym n sebagainya. bajet kalau korang baca akan cair hati la nanti..n dorang leh la senyum gumbira. if aku jadik korang. aku nampak je msg masuk dorg yang send.. aku delete terus. kalau tak pun, block terus dorang dari call or msg korang. baru puas ati beb..

2~ buat-buat sakit.. ini cara jahat yang teramat la bagi aku. dorang sebenarnya nak korang rasa kesian kt dorang. so buat la camtu. kalau aku jadik korang pura-pura la konon kesian.. pastu kata nak datang melawat. tapi pastu biar dorang tunggu sampi kematu bontot.

3~ ungkit balek benda-benda lepas.seriuz annoying sangat yang ni. cakap la, bapa banyak duwet dorang dah kuar untuk korang, penah buat kan kek choc untuk korang la.. paling tak tahan ungkit yang dorang penah tito ngan korang.. WTF betina gadis jenis cam ni kan. macam la dorang tito dengan korang je..padahal list dorang panjang berjela.

4~ nak jumpa korang.. konon nak pulangkan benda yang korang penah kasi, ala, kalau taknak simpan buat kenangan. buang je la cam aku, kan senang cita.. lagi pun, nak pulang-pulang buat apa dorang penah guna dah kut. kalu tak guna tu takpe la  kan. ingat korang tak mampu ke nak beli yang baru.? siot kan memandang rendah kat korang..

5~ stalker calon-calon gurlfren baru korang..buat sad story n cita keburukan korang kat that lady. pastu buat macam korang bersalah kat dorang. biar that lady undur diri awal-awal la konon. sebab tak suka kan laki macam korang-korang ni.

6~ meroyan-royan kat fb, twitter, blog.. mengatakan semua yang terjadik bukan salah dorang, dorang sayangkan korang sangat-sangat. tapi keadaan yang paksa jadi cmtu. korang nak percaya ke eh? tepuk dada tanye otak. jangan bengap sangat bro..

7~ mintak fren dorang update konon tanye dorang kenapa.. dorang oke ke.. dengan harapan korang akan baca n carik dorang la. lagi tak boleh blah dorang suh fren dorang contact korang tanye kamu berdua kenapa. sian la kat dorang, menangis tiap masa. tak nak makan minum. tak boleh study, keje. asek memerap je dalam bilik menyusahkan mak bapak.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...