every gurls have there own Herstory, but me?? i fight for it.
Lyrics (58) Tips (19) Quotes (12) Baby (10) Vblog (6) Imamku (5) gelagat manusia (3) Cit Cat (1) Novello (1)

Translate

SincerityNaddyStory

My photo
♥normal♥simple♥friendly

August 24, 2011

alergik teruk..

oke fine time frust la nak sakit.. nak jadik macam-macam..
ingat sikit cik naddy.. awak tu nak exam.
jangan pikir yang lain-lain.
dah cukup la meroyan-royan tu..ahak.(sila abaikan)
eh..entry dah melalut... oke just nak bagi tau..
stress sangat-sangat hari nie..
bertambah-tambah sebab muka dah naik alergik + kaki pun.
sebenarnya satu badan.. saje taknak bagi tau korang
opz, dah terbagi tau pun! lalalalalalalalalala....
tapi yang paling teruk kat mata..
macam tak boleh nak bukak oke..
ape penyebabnye ye? nak kata makan seafood..
dah berhari-hari lepaskan.. jangan la efect time nak raye..
tolong la muka..saya merayu rayu rayu....
doct nak mc boleh?? :'(


p/s : picca tak abek... nanti tambah stress.. sila jauhkan chermin dari saya.
say no to mirror..!!

2 comments:

  1. makcik jaga diri okey..apa2 u boleh share with me...anyway...ma da tag ko kat entry ma giveway...

    http://mabellalisha.blogspot.com/2011/08/jom-join-first-giveaway-gulagulapelangi.html

    tu linknya..makcik usha ok...saje suka-suka.

    ReplyDelete
  2. oke..thanks ma. nti nad tgk ye..:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...