every gurls have there own Herstory, but me?? i fight for it.
Lyrics (58) Tips (19) Quotes (12) Baby (10) Vblog (6) Imamku (5) gelagat manusia (3) Cit Cat (1) Novello (1)

Translate

SincerityNaddyStory

My photo
♥normal♥simple♥friendly

May 05, 2012

Berjimba selepas exam..

Hye u all.. harinie nak cer citer sal trip yang we all buat after exam ritu..
patutnye ramai tapi last-last minit biase la.. ade je yang tak jadi..
tapi takpe, next trip dorang leh join lagi..

so trip kali nie, muzammil, nazri, maryam, wawa and AKU...
kite orang g tanpa buat persediaan apa-apa..
book hotel pun tak.. sebab sumanya last minit..
then dari nak gerak dua kereta..kiteorang naek satu kete je..
save duwet, n boleh la beronok-ronok lebih..

kiteorang buat macam yang di rancang n gerak g PD je..
dekat kan.. so kalau anything boleh lari balek kl..
almaklum..kan sibuk pasal tsunami..(mase nak g tu la)
lama jugak we all pusing utk carik hotel or chalet..
tapi sume g macam tak berkenan kat hati..
sampai la jumpa tempat yang we all g nie..
Residence Desa Lagoon Beach Resort
so let enjoy detik yang dah kami saya abadikan..
tempat tinggal kami

baru je sampai.. letih!

gurlz room

 kate pun pantai, so time main pasir lor

ready 4 banana boat..yahooooooooooo

lepas maen bola tampar yang cam nk kene penampar

bilas badan kat swimmingpool plk..haha (gelak jaat)

time balek.. eh, pose tmpat same je plk..

end

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...