every gurls have there own Herstory, but me?? i fight for it.
Lyrics (58) Tips (19) Quotes (12) Baby (10) Vblog (6) Imamku (5) gelagat manusia (3) Cit Cat (1) Novello (1)

Translate

SincerityNaddyStory

My photo
♥normal♥simple♥friendly

May 09, 2012

suami DAYUS, isteri NUSYUZ

Hi semua.. selamat pagi.. eh, pagi tak sangat la kan. dah lunch time pun..
maybe cepat sangat masa berlalu pergi sebab kerja-kerja yang menuntut perhatian.
haha.. ye la, sekarang nie kerja semakin bertambah..
ada masanya sampai tak menang tangan.
oke, sekarang ada masa sikit.. so mari berkongsi cerita..

Pernah tak korang kenal sesiapa yang seperti tajuk diatas tu?
ha..takda.. biar betul korang... benda nia selalu berlaku dekat sekeliling kita.
cuma mungkin kita yang butakan mata dan pekakkan telingga dari semua tu..
tak ambik port lansung sebab tak kena batang hidung kita..
tapi sebenarnya kita kena ambik tau,mana la tahu satu hari nanti kan..
keluarga kita akan berada dalam keadaan yang macam tu..
ha..kan ke huru hara sebab satu ilmu pun takda dekat dada.
eh..pesal pulak ke dada nie ke akal la..haih..pepatah orang tua-tua?
lucah betul la...

Untuk pengetahuan korang yang buta lagi pekak tu..
sekarang nie tengah heboh sal kes Jimmy Shanley and Nursuhaila..
dah lama jugak belarutan kes nie, dari la isteri si Jimmy nie mengandung..
sampai la sekarang anak dorang boleh dikatakan dah besar..
anak dorang ke?? upppz.. sendiri makan pengat sendiri mau ingat la..
kalau nak aku ceritakan dari awal kes dorang nie, mmg berat la..
complicated macam si Rita and Aidil jugak la..
oke yang tu aku story nanti la k...
berbalik balik kat kes Si Jimmy nie...
sekarang nie dekat mahkamah lagi and dalam perbicaraan..
tapi yang tak sedap di dengan makin bertambah pulak..
dulu dah penuh kontroversi sekarang bukak aib plk..
korang boleh baca kes dorang nie kat sini..

haih apa la nak jadi..kan?

and one of my fren dekat fb rasanya bercakap pasal dorang nie la..
so tengok ape i komen..

 

anda boleh mengubahnya
end

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...