every gurls have there own Herstory, but me?? i fight for it.
Lyrics (58) Tips (19) Quotes (12) Baby (10) Vblog (6) Imamku (5) gelagat manusia (3) Cit Cat (1) Novello (1)

Translate

SincerityNaddyStory

My photo
♥normal♥simple♥friendly

December 08, 2010

kasut oh kasut

hye..salam satu malaysia.. okey hari nieh xnak ckp sal bende yang berat la.
citer bende yang boleh diterime oleh semua lapisan masyarakat.
aku nak cakap sal tajuk diatas la.. KASUT..
kenape aku nak ckp sal kasut?? suke ati aku la...
hehe..bukan la..bab aku baru nak berjinak-jinak balek pakai kasut tinggi.
sbenarnyer chantek ke pakai kasut tinggi??
bagi aku chantek la..bab aku sukekan ketinggian.
aku kan ketot sikit..so kne la pkai kasut tinggi kut.
tapi ade gak orang yang tak pandai pakai kasut tinggi.
kenape?? aku pun tak tau.. mungkin tak dpt imbangkan diri kut.
mungkin jgak bab takde mentor yang nk mengajar.
so macam aku yang ramai akak nieh.
mmg berbaloi-baloi la aku kejekan barang dorg mase kecik.
jangan kate kasut, sume skali aku rembat.
make up.. baju..hehe, buat maen mase kanak-kanak dahulu.
oh..sungguh indah.. okey cukup..
so kirenyer dari kecik lagi aku mmg dh dilatih untuk pakai kasut tinggi la.
g mengaji dolu pun aku pakai kasut tinggi.
so aku tak rase la janggal pakai kasut tinggi.
tapi bile dh besar n dah keje nieh.
pnat pulk nak pakai kasut tinggi..
mungkin faktor naek tren kut..
klu naek kete mungkin la sntiase aku pakai kasut tinggi.
lagi satu pulak mungkin bab aku ngn geng sume sangat suke merayap.
so nak klu kiteorg g times k ke BB.. tak ke penat aku nk bjalan t.
hehe..so dh terbiase la pakai selipar je..
sampai kan kiteorg penah ade name geng selipar cabuk.
hurm.. pengalaman tak dapat aku lupakan pakai kasut tinggi nieh..
dlu penah la kasut tersekat kat dalam besi longkang tuh..
tempat tutup lobang longkang kan.. pastu aku try la trik je.
taknak jugak kuar kasut tu.. last bile aku dh malu+penat.
aku bukak je kasut tu..bile dh tak pakai kasut.
aku rentap je kasut tu kuat2 baru la dieh nak kuar.
agak bercalar gk la kasut aku..
mmg siot la lubang tu..aku ingat sampai mati.
pastu ade gak la aku pkai kasut,
sampai kaki aku retak..
mase tu aku kat opiz,
pastu ade la akak sengal tu suh aku abek diary..
aku ingat satu la..mane tau satu kotak..
so aku pun malas nak abek troli.
n angkat je kotak tu..
sampai je tempat aku terus tpelecok n retak la kaki aku.
sterusnya aku dapat mc sebulan++ jgk la..
then yang tak leh blah..gaji aku kene potong untuk bayar medical.
padahal aku jatuh kt opiz..eh..opiz aku tak cover sume ke kt hospital panel??
haha..aku pun tak tau la..
so skrang tibe2 aku dh blur, so tu jelah aku nk cakap..

 ignore kuku kaki yang panjang ituh
~kasut untuk hari inieh~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...